Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Condimento
- 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di speck a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 30.1 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle verdi alla carbonara
1ωρ.
Gnocchi verdi alla romana
1ωρ. 20 λεπτ.
Rollè di radicchio
50 Min
Penne integrali con fonduta di porri
50 Min
Canederli allo speck
2h 40min
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
45min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 λεπτ.
Polpette di radicchio e ricotta
1ωρ.
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 Std. 35 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1ωρ. 10 λεπτ.
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1ωρ. 10 λεπτ.