Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Condimento
- 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di speck a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 30.1 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Spatzle con burrata e carciofi
50 min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40 min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1h
Tarte tatin ai pomodori
50 min
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle con salmone e zafferano
40 min