Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa avocado e yogurt
- 2 fili di erba cipollina fresca a pezzi
- 10 g di cipollotto a pezzi
- 100 g di polpa di avocado maturo a pezzi
- 125 g di yogurt bianco naturale
- ½ cucchiaio di succo di lime, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di Tabasco
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Gamberoni
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti
- 10 g di brandy
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Salsa guacamole
10min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Guacamole Tex-Mex
5min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40min
Salmone miele e yogurt greco
40min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Condimento avocado e basilico
20min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h