![Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/58451614-9DD7-4698-926D-72CA42C412F6/Derivates/6757B16D-8E1F-4858-A678-543DE35539E0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di nocciole sgusciate
- 150 g di albicocche secche denocciolate
- 300 g di cipolla, in quarti
- 20 g di spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva, + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di cous-cous
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato - 600 g di acqua
- 200 g di carote, a rondelle (5 mm)
- 200 g di zucchine, a rondelle (7-10 mm)
- 150 g di peperoni, a pezzi
- 100 g di piselli surgelati
- 200 g di Feta, a dadini (5 mm)
- 2 cucchiaini di prezzemolo tritato, per guarnire (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2607 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous marino (vegan)
30 min
Insalata di quinoa con pomodori e spinaci
30 min
Tabulè speziato
2ч. 10 мин.
Cous cous spinaci e uvetta
45 min
Insalata di riso
40 мин.
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35 min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1 godz.
Cous cous piccante alla menta con frutta e verdura
40 мин.
Smoothie fichi e miele
10min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20 Min
Tabulè di quinoa
40 мин.
Cous cous dell'orto
30 min