Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di nocciole sgusciate
- 150 g di albicocche secche denocciolate
- 300 g di cipolla, in quarti
- 20 g di spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva, + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di cous-cous
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato - 600 g di acqua
- 200 g di carote, a rondelle (5 mm)
- 200 g di zucchine, a rondelle (7-10 mm)
- 150 g di peperoni, a pezzi
- 100 g di piselli surgelati
- 200 g di Feta, a dadini (5 mm)
- 2 cucchiaini di prezzemolo tritato, per guarnire (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2607 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di stagione veloce
10 Min
Insalata mista con formaggio di capra e anacardi tostati
25 Min
Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni
45min
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45min
Insalata di riso
40min
Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino
2h 30min
Insalata di patate, ceci e spinaci
1 Std.
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10 Min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20 Min
Cous cous piccante alla menta con frutta e verdura
40min
Cous cous marino (vegan)
30 Min
Cous cous dell'orto
30 Min