Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi salati sgusciati
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 8 capesante, pulite (vedere consigli)
- 30 g di olio di semi di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 7.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min
Mazzancolle alle albicocche
30min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Branzino al sale aromatico
55 phút
Capesante gratinate
30min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 phút
Branzino al cartoccio
1h 10min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 phút
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min