Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi salati sgusciati
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 8 capesante, pulite (vedere consigli)
- 30 g di olio di semi di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 7.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Capesante gratinate
30 min
Capesante al profumo di arancia
1h 10 min
Involtini di spada al basilico
15 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Insalata di scampi esotica in vasetto
30 min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 min
Capesante ai funghi porcini
1sa 20 dk
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 min