Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi salati sgusciati
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 8 capesante, pulite (vedere consigli)
- 30 g di olio di semi di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 7.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min
Capesante al profumo di arancia
1ωρ. 10 λεπτ.
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Capesante ai funghi porcini
1sa 20 dk
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Capesante gratinate
30min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 dk
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1sa 20 dk
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Tartare al salmone
1 Std.
Branzino al sale aromatico
55 dk