Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle bianche a pezzi
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di mele
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di zucchero
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di olive nere denocciolate
- 50 g di mandorle pelate
- 10 g di capperi sott'aceto
- 200 g di sedano a pezzi (1 cm)
- 400 g di mele Granny smith, con la buccia ed a pezzi (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi in agrodolce
30min
Torta di pane con nocciolata
1 godz. 10 min
Risotto alla zucca e Roquefort
45min
Caponata di verdure delle Madonie
50min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1 godz. 10 min
Chawan mushi
35min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35min
Crema di formaggio alla barbabietola
10min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35 min
Salsa greca
10min
Caponata alla catanese
1h