Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 5 filetti di acciuga sott'olio
- 1 peperoncino secco piccante
- ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 230 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 180 g di acqua
- 16 fette di baguette (120 g circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1117 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus di fagioli e yogurt
15 min
Tris di salse per aperitivo
30 dk
Salsa ai capperi
10 min
Salsa carciofi e fagioli
1 godz. 10 min
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Tartine tonno e ceci
30 dk
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Pici all'aglione
1h 25min
Uova in cocotte al tartufo
20 dk
Crema spalmabile al tonno
15 min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min
Pappa al pomodoro
35min