Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 5 filetti di acciuga sott'olio
- 1 peperoncino secco piccante
- ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 230 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 180 g di acqua
- 16 fette di baguette (120 g circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1117 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peposo toscano
1h 30min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50min
Crema spalmabile di funghi
35min
Paté di funghi
1h 30min
Pici all'aglione
1 godz. 25 min
Paté di fegatini
30min
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Torta al testo
1h
Pappa al pomodoro
35min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Crostini con fegatini di pollo
40min