Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 5 filetti di acciuga sott'olio
- 1 peperoncino secco piccante
- ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 230 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 180 g di acqua
- 16 fette di baguette (120 g circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1117 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnudi toscani
40 dk
Tartine tonno e ceci
30 dk
Peposo toscano
1h 30min
Crema di ceci con vongole
40 dk
Pici all'aglione
1h 25min
Schiacciata fiorentina
50min
Crostini con fegatini di pollo
40 dk
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 dk
Panzanella con mandorle e acciughe
2sa 30 dk
Paté di fegatini
30 dk
Crema spalmabile di funghi
35 dk
Pappa al pomodoro
35 dk