Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di lonza di maiale, in un unico pezzo
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 5 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di gambi di sedano a pezzi (2 cm)
- 200 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Marsala secco
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaio di salsa di senape
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1 Std. 35 Min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1h 10min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Fesa di tacchino al curry
1h
Salamelle all'uva
40min
Vitello tonnato
24h 45min
Vitello tonnato
25h 30 min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30 min
Lonza alla salvia
1h 10min
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2h