Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di lonza di maiale, in un unico pezzo
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 5 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di gambi di sedano a pezzi (2 cm)
- 200 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Marsala secco
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaio di salsa di senape
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Lonza alla salvia
1h 10min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Farro e filetto di maiale con glassa all'aceto balsamico
1h 15 min
Roastbeef in salsa verde
40min
Fesa di tacchino al curry
1h
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45min
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20 min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2h