Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bigoli
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsa
- 200 g di cipolle a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di sarde fresche intere, eviscerate, pulite e spinate, in filetti
- 20 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Bigoli con ragù di anatra
2 Std.
Salsa al cren
120h 10min
Pollo alla Marengo
1h
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 godz.
Torta russa di Verona
2 Std.
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45min
Risotto al Teroldego
40min
Risotto ai porri e burrata
35min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 Std. 5 Min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Salsa peverada
30min
Risotto bianco con porri e mela
30min