Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di mirtilli freschi
- 25 g di zucchero di canna
- 50 g di burro
- 25 g di acqua
- 50 g di aceto balsamico
- 600 g di filetto di maiale in medaglioni (alti circa 3 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa alla birra e mele
35 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Filetto di maiale all’uva
1hod. 15min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50 Min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1 Std. 30 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 Std.
Goulash alla birra doppio malto
1hod. 15min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1hod.