Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di mirtilli freschi
- 25 g di zucchero di canna
- 50 g di burro
- 25 g di acqua
- 50 g di aceto balsamico
- 600 g di filetto di maiale in medaglioni (alti circa 3 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 godz.
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1 godz. 25 min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 godz.
Filet mignon con porcini e castagne
1h 30min
Filetto di maiale e fragole
1 godz. 25 min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Capesante al profumo di arancia
1 godz. 10 min
Crema di patate con polpo
1h