Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lumachine
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 800 g di lumachine di mare, spurgate e lavate (vedere consigli)
Crema di cannellini
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 288 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1sa 30 dk
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 min
Crema di ceci con vongole
40 min
Purea di fagioli e spinaci
35 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Crema di fagioli borlotti
35 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min