Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di indivia belga (4 cespi)
- 500 g di acqua
- 400 g di latte intero
- 40 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 4 fette di prosciutto cotto
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1258.8 kJ / 300.9 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40min
Cipolle al gratin
1h
Insalata di sedano bianco
15min
Ratatouille
40min
Cavolfiori gratinati
50min
Radicchio in saor
3 godz. 45 min
Zuccottini di melanzane
45min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20 min
Asparagi alla parmigiana
50min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Crumble di verdure
1h 20 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min