![Indivia belga gratinata Indivia belga gratinata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8466a36c-5db8-42d5-80df-7f09dffc1c6b/Derivates/89d07e6a-102e-48ac-a61a-9b3dc628b054.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di indivia belga (4 cespi)
- 500 g di acqua
- 400 g di latte intero
- 40 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 4 fette di prosciutto cotto
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1258.8 kJ / 300.9 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi alla parmigiana
50 мин.
Cavolfiori gratinati
50 мин.
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 мин.
Catalogna con olive e capperi
50 мин.
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 godz.
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40 мин.
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Sformato di finocchi
1 godz.
Finocchi e gamberi allo zafferano
35 min
Cavolo rosso stufato
45 min
Contorno di verza
35 min