Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di radicchio rosso di Treviso, in quarti (nel senso della lunghezza)
- 4 pizzichi di sale
- 300 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 100 g di aceto di vino bianco
- 100 g di uvetta, ammollata in acqua e strizzata
- 50 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1243 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verza
35min
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15 Min
Zucchine alla menta
30 min
Carote tiepide alla salvia
35min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20min
Peperoni con capperi
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Indivia belga gratinata
1h 20min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Purè di mele e sedano rapa
55min