Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pizzichi di sale
- 800 g di radicchio rosso di Verona rosso di Treviso, in quarti (nel senso della lunghezza)
- 300 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 100 g di aceto di vino bianco
- 100 g di uvetta, ammollata in acqua e strizzata
- 50 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1243 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 8.6 g
Alternatieve recepten
Contorno di cavolo riccio al cocco
25min
Cipolle al gratin
1h
Cavolo rosso stufato
45 dk
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Vellutata di porri e radicchio
55 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 dk
Carciofi alla maremmana
40min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Zucchine alla menta
30 dk
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Contorno di verza
35min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min