Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di mozzarella di bufala
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 12 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 cucchiaio di origano secco
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 12 olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1h 20min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Fragole ricoperte al cioccolato bianco e pistacchi
1h
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min