Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di acqua
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 50.1 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patè di pomodori secchi e tonno
15 min
Maionese al curry
15 min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 min
Patè di avocado
15 min
Caponata di mele
50 min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Salsa turca
10min
Salsa di cipolle al balsamico
35 min
Tartine tonno e ceci
30 min
Salsa di cipolle rosse e mele
40 min
Salsa piccante allo zenzero
30 min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min