Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di acqua
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 50.1 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa alla reggiana
15min
Salsa cocktail
10min
Burro alle acciughe
4sa 20 dk
Salsa turca
10min
Sale di sedano
3 Std. 15 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min
Maionese al curry
15min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Agliata verde
15min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tartara
10min
Crema spalmabile al salmone
10min