Compatibele versies
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di patate e castagne
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 800 g di patate a fette
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Sugo di porri e speck
- 30 g di burro morbido
- 200 g di porri, la parte bianca, a rondelle
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di speck a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2699.9 kJ / 645 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 97.6 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Malfatti bergamaschi
40 Min
Gnocchi di polenta
25min
Polenta
1 Std.
Pastuccia teramana
1 Std. 30 Min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35 Min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 Std. 30 Min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1h 10min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 Min
Tagliatelle mele e speck
1 Std.