Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 pezzi di coda di rospo (in tranci di circa 150 g cad.)
- 250 g di pancetta tesa di maiale a fettine sottili
- 150 g di fagioli secchi neri, sciacquati
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 750 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di burro a pezzi
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.per guarnire
of 2 pizzichi di timo secco + q.b. + q.b.per guarnire - 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1456 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Vellutata di zucca e scampi
2h
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min