![Coda di rospo croccante su purea nera Coda di rospo croccante su purea nera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B891DC29-4FE2-489A-AF95-02C5B220631F/Derivates/5527DBA5-1B9E-44FA-B23E-5753219CA282.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 pezzi di coda di rospo (in tranci di circa 150 g cad.)
- 250 g di pancetta tesa di maiale a fettine sottili
- 150 g di fagioli secchi neri, sciacquati
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 750 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di burro a pezzi
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.per guarnire
of 2 pizzichi di timo secco + q.b. + q.b.per guarnire - 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1456 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1 godz.
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Capesante ai funghi porcini
1 godz. 20 min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1 godz.
Crema di patate con polpo
1 godz.
Mousse di baccalà
45 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Moscardini al limone
30 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 godz.