Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 pezzi di coda di rospo (in tranci di circa 150 g cad.)
- 250 g di pancetta tesa di maiale a fettine sottili
- 150 g di fagioli secchi neri, sciacquati
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 750 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di burro a pezzi
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.per guarnire
of 2 pizzichi di timo secco + q.b. + q.b.per guarnire - 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1456 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Vellutata di ceci e gamberi
40 Min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Crema di ceci con vongole
40 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Crema di patate con polpo
1 Std.