Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 600 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
Impasto
- 250 g di farina tipo 00
- 170 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 100 g di gorgonzola piccante a cubetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1sa 30 dk
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Brisèe ratatouille
1sa 30 dk
Crostata con datterini in agrodolce
2 godz. 10 min
Strudel verza e porri (vegan)
2sa
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50 min
Crostata con fiori di zucca
1sa 30 dk
Strudel di lattuga e burrata
1sa 20 dk
Crostata di fiori e zucchine
1h 35min
Cocottine di zucca e ricotta
50 min
Quiche broccoli e pesto
1h 10 min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min