Compatibele versies
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 gamberi rossi puliti e sgusciati
- 10 fette di pancetta affumicata, sottili
- 375 g di ceci bianchi lessati
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio raso di salsa di soia
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di salsa Tahina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 443 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa guacamole
10 Min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1 Std. 30 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Crema di patate con polpo
1 Std.
Crema di topinambur e tartufo
55min
Hummus di ceci
9 Std. 20 Min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 godz. 35 min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min