Compatibele versies
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 gamberi rossi puliti e sgusciati
- 10 fette di pancetta affumicata, sottili
- 375 g di ceci bianchi lessati
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio raso di salsa di soia
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di salsa Tahina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 443 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 Std. 20 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Gazpacho
15 Min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Crema di ceci con vongole
40min
Salsa guacamole
10min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Guacamole Tex-Mex
5 Min
Crema di patate con polpo
1h