Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di gherigli di noci
- 50 g di anacardi
- 50 g di formaggio vegano di mandorla o riso
- 100 g di seitan a pezzi
- 100 g di lenticchie cotte
- 100 g di melanzana a dadini
- 1 cucchiaio di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 100 g di zucchine affettate sottilissime in lunghezza
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di carota a pezzi
- 50 g di gambo di sedano
- 20 g di cipolla
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 500 g di patate a cubetti (3 cm)
- 1 cucchiaio di farina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Seitan
4 Std. 15 Min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Spezzatino di seitan con patate e carote
1h 20 min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Carbonara vegana
30min
Chili di seitan (vegan)
30min
Patate dolci ripiene (vegan)
1h 50 min
Penne seitan, mandorle e salvia
20 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Burger veg di soia
3h 20min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40min