Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 250 g di farina tipo 00
- 120 g di margarina fredda
- 60 g di acqua fredda
- 5 g di sale
Ripieno di spinaci e pomodori
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di farina di soia (vedere consigli)
- 60 g di acqua
- 400 g di tofu delicato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di lievito alimentare
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 5 g di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- ¼ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 200 g di spinaci in foglia surgelati, decongelati, strizzati e sminuzzati
- 2 cucchiai di pangrattato vegan
- 150 g di pomodorini a metà (10-12)
- 30 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1480 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Torta salata con verdure di stagione
1 Std. 25 Min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Crostata salata di verdure (vegan)
1h 5min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1h
Insalata di verdure con salsa agli anacardi (vegan)
2 godz. 45 min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Pasta al forno vegana
1h
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50 min.
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 Std. 10 Min