Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di cimette di cavolfiore
- 80 g di formaggio di capra fresco
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Farcitura
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 200 g di passata di pomodoro - ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di semi di finocchio secchi (optioneel)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 3 foglie di basilico fresco, lavate + q.b.
- 150 g di mozzarella ben scolata, a fette
- 80 g di ceci in scatola, sciacquati e ben scolati
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante in fiocchi
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5452.7 kJ / 1303.2 kcal
- Eiwitten
- 83.9 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 88.7 g
- Verzadigd vet
- 42.9 g
- Vezels
- 17.3 g
- Natrium
- 4048.2 mg
Alternatieve recepten
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 Min
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
1 Std. 30 Min
Cavolfiore tikka masala
30 Min
Insalata di barbabietole e lenticchie
30 Min
Scones zucchine e albicocche
30 Min
Paté di lenticchie rosse al curry
4h 10min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 Min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1h 5min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min
Banana bread (vegan e senza glutine)
1 Std. 30 Min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1 Std.