Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di olio di oliva
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata (senza la parte bianca)
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura alle verdure
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cipolla a pezzi
- 30 g di pomodori secchi sott'olio, scolati
- 150 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle (2 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di bietole, le foglie, a listarelle (2 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 30 g di caprino
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1833 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2u. 30min
Torta salata di bietole
1u.
Torta salata agli spinaci
1u. 30min
Tortino di fagiolini e patate
1u. 30min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Torta salata asparagi e ricotta
1u.
Torta salata porri e bietole
1u. 30min
Brisèe ratatouille
1u. 30min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Quiche di spinaci e speck
2h
Quiche radicchio e speck
2u. 30min