Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
Salsa di pomodoro
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 150 g di acqua
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 sedani rapa a fette
Friggere il sedano rapa
- olio di arachidi
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella di bufala, a fette ben scolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1243.2 kJ / 297.2 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 436.5 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Crostata salata di verdure (vegan)
1h 5min
Crema di porri in crosta
45 Min
Zucca con miglio, pesto di nocciole e broccoli (senza glutine)
1h 30min
Gratin di patate e sedano rapa con Emmental
1h 10min
Polpo su farinata di ceci
5 Std.
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Gomasio di porro verde
1h
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Crema di porri gratinata
50 min