Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
Salsa al pomodoro
- 350 g di pomodori ciliegino, sbucciati e senza semi, a metà
- 1 pizzico di sale
- 4 - 5 foglie di basilico fresche + q.b.
Besciamella alla ricotta
- 250 g di latte
- 10 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- 150 g di ricotta, ben scolata dal siero
Terminare la preparazione
- 6 - 8 fogli di pane carasau
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2795 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1760.5 mg
Alternatieve recepten
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2h
Sformatini verdure e yogurt
40min
Pesto di pomodori secchi
10min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10min
Polpettone vegetariano con contorno di verdure; cheesecake ai lamponi
1h 30min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Toasts al basilico con formaggio alle erbe e olio al limone
2h
Gnocchi di ricotta al basilico
40min