Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 100 g di foglie di cavolo cinese a listarelle
- 100 g di polpa di granchio a listarelle
- 100 g di gamberi crudi, sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di pepe verde in grani in salamoia
- ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 372 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi stufati
30 Min
Pollo al vapore con carciofi su letto di agretti
50 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Verdure all'orientale
10min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4h
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3u. 45min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 Min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Minestra di cavoletti con olio alla salvia
50 Min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1h 30min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 Min