Involtini di spada su cous cous di cavolfiore
TM5 TM6

Involtini di spada su cous cous di cavolfiore

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g di cavolfiori, le cimette a pezzi
  • 60 g di uvetta sultanina
  • 2 cucchiaini di curcuma in polvere
  • 2 pizzichi di sale
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
  • 50 g di pane raffermo
  • 30 g di pomodori secchi
  • 30 g di gherigli di noci
  • 500 g di tranci di pesce spada in 4 fette
  • 800 g di acqua
  • 30 g di mandorle a lamelle

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2193 kJ / 542 kcal
Eiwitten
33.1 g
Koolhydraten
28.4 g
Vetten
30.9 g
Vezels
5.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten