Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cavolfiori, le cimette a pezzi
- 60 g di uvetta sultanina
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
- 50 g di pane raffermo
- 30 g di pomodori secchi
- 30 g di gherigli di noci
- 500 g di tranci di pesce spada in 4 fette
- 800 g di acqua
- 30 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2193 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 30.9 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Menù: Mousse spinaci e mandorle, faraona ai funghi, sorbetto ai frutti di bosco (Bimby Friend)
1h 30min
Baccalà con spinaci gratinato e crema di zucchine e carote
1h
Involtini di pesce spada e melanzane
1h 20min
Spiedini di polpette e salsa allo yogurt
40min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40min
Polpette di salmone con crema di ceci e pomodorini
1h 55 min
Filetti di salmone con crema di zucca
35min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min