Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di zenzero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di limone
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- 4 cardi a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 535.5 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Carciofi trifolati
30 dk
Sformato di cardi
1h
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1sa 15 dk
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Carciofi all'aceto light
45 dk
Cardi gratinati
40min
Cavolo rosso stufato
45 dk
Carciofi alla romana
50min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 dk
Carciofi alla maremmana
40min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Contorno di verza
35min