Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di zenzero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di limone
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- 4 cardi a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 535.5 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50 min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Sformato di cardi
1 Std.
Carciofi in agrodolce
30 Min
Seppie in zimino
40 Min
Stoccafisso con i porri
50 min
Cardi gratinati
40 Min
Carciofi all'aceto light
45 Min
Carciofi trifolati
30 Min
Carciofi alla maremmana
40 Min
Carciofi stufati
30 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min