Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di zenzero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di limone
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- 4 cardi a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 535.5 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Cardi gratinati
40min
Carciofi alla maremmana
40min
Frittata di asparagi e frutta secca
1h
Frittata con carciofi
40min
Frittata di asparagi selvatici
55min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20min
Sformato di cardi
1h
Vellutata di cardi con patate al timo
50min