Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta matta
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 130 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di aceto bianco
- 5 g di sale
Ripieno
- 250 g di acqua
- 450 g di asparagi verdi, puliti e a tocchetti (circa 1 cm)
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 40 g di provola a pezzi
- 3 uova
- 90 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 100 g di provola a fette
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 866.9 kJ / 207.2 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 379.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 Std. 30 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Torta salata zucchine e gamberi
45 Min
Quiche radicchio e speck
2 godz. 30 min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min