Torta salata asparagi e provola
TM6 TM5

Torta salata asparagi e provola

4.3 (19 beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta matta

  • 270 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 130 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 15 g di aceto bianco
  • 5 g di sale

Ripieno

  • 250 g di acqua
  • 450 g di asparagi verdi, puliti e a tocchetti (circa 1 cm)
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 40 g di provola a pezzi
  • 3 uova
  • 90 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Terminare la preparazione

  • 100 g di provola a fette

Voeding
per 1 fetta
Calorieën
866.9 kJ / 207.2 kcal
Eiwitten
10.2 g
Koolhydraten
19.4 g
Vetten
10.5 g
Verzadigd vet
4.1 g
Vezels
1.4 g
Natrium
379.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten