Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Capesante
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 12 capesante
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Glassa alla melagrana
- 25 g di scalogno a metà
- 50 g di chicchi di melagrana + q.b.
- 30 g di burro
- 50 g di brandy
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (optioneel)
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 832.3 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 201.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 godz.
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 godz.
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1 godz.
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3h 10min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 godz. 10 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 godz.
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2h
Uova in cocotte al tartufo
20min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 godz. 20 min