Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
-
400
g di bietole fresche, le foglie
of 400 g di spinaci freschi in foglia - 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 2 uova
- 60 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 80 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2104.7 kJ / 502.7 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 21.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 885.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 Std.
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Flan al topinambur
40 Min
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1h 15min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Mini bonet
2 Std.
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1h 30min
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
Bagna cauda
35 Min
Bonèt
2 Std.
Brandacujun
45 Min