![Polpette di cous cous e piselli (senza glutine) Polpette di cous cous e piselli (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4C352334-189B-4E46-B264-14FC86BB96C1/Derivates/c7aec512-8a51-454e-861f-aac6483e254a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cous cous
- 200 g di cous cous di mais
- 200 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Terminare la preparazione
- 1 cipollotto a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 60 g di piselli surgelati
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- semi di papavero
- semi di sesamo
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 214.8 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 200.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di fagioli e rosmarino
20 min
Buns integrali con burger di barbabietole
3 Std. 40 Min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Burger in agrodolce
1h 10 min.
Burger piselli e ricotta
35 min
Frittata semplice (senza uova)
50 dk
Torrette di patate ai broccoli
1h
Svizzere vegan
1h
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 dk
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35 min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1sa 5 dk
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1h 10 min.