Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cous cous
- 200 g di cous cous di mais
- 200 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Terminare la preparazione
- 1 cipollotto a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 60 g di piselli surgelati
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- semi di papavero
- semi di sesamo
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 214.8 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 200.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1 Std.
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 Min
Polpette di carote
1 Std.
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Polpettine di ceci
1h 5min
Polpette di avocado e lenticchie con salsa acida
1 Std. 30 Min
Spiedini di polpette alle zucchine
1 Std.
Polpettine di spinaci e ricotta
30 Min
Panini al latte di riso con gocce di cioccolato
4h 30min
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35 Min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 Min