Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 porri, senza la parte verde
- 600 g di filetti di coda di rospo, puliti
- 100 g di bacon a fette
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 39.2 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 24.9 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 min
Coda di rospo con verdure
40 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 godz.
Capesante al profumo di arancia
1 godz. 10 min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 godz. 40 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 godz. 30 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 godz.
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 Min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20min
Branzino al sale aromatico
55 min