Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di carote, pelate e a rondelle (0.5)
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di sale
- 400 - 410 g di farina tipo 00
- 8 fili di erba cipollina fresca
- 50 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2606.5 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 85.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 godz. 25 min
Polpette di carote
1h
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi bicolore
2h
Tomino con coulis di fichi
55min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 godz. 10 min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30min
Gnocchi di ricotta al basilico
40min
Burger piselli e ricotta
35min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h