Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di carote, pelate e a rondelle (0.5)
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di sale
- 400 - 410 g di farina tipo 00
- 8 fili di erba cipollina fresca
- 50 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2606.5 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 85.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di carote
1h
Purè di verdure
40min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi bicolore
2h
Burger piselli e ricotta
35min
Gnocchi di cavolfiore con salsa di kiwi
45min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Polpette di radicchio e ricotta
1h