Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di radicchio a listarelle
- 10 olive nere denocciolate
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 938.5 kJ / 224.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 13.2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollè di radicchio
50 min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Quenelle salate di carote e mandorle
1 Std. 30 Min
Pesto radicchio e noci
10 min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1 Std. 20 Min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 Std. 25 Min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min
Polpette di radicchio e ricotta
1 godz.
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min