Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di radicchio a listarelle
- 10 olive nere denocciolate
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 938.5 kJ / 224.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 13.2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min
Focaccia di zucca
1 godz. 35 min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Crostata di fiori e zucchine
1 godz. 35 min
Quiche pere e gorgonzola
1 Std.
Timballini di riso venere con salsa di zucca
1 Std. 30 Min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min