Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b per ungere
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo
- 3 zucchine a dadini (circa 5 mm)
- 300 g di funghi champignon a fette
- 1 cucchiaino di sale .+ q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
- 750 g di acqua
- 150 g di quinoa bianca
- 2 uova
- 15 pomodorini ciliegia a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crocchette di soia
25min
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55min
Mattonelle di miglio in salsa
45min
Quinoa con code di gambero
30min
Torta di quinoa con cannellini
1h 5min
Sformatini di verdure
50min
Polpettine di quinoa rossa al salmone
1h 15min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1 Std. 35 Min
Polpette di quinoa e salmone (senza glutine)
1h 10min
Insalata di quinoa e lenticchie
35 Min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45min
Burger piselli e ricotta
35 Min