Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b per ungere
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo
- 3 zucchine a dadini (circa 5 mm)
- 300 g di funghi champignon a fette
- 1 cucchiaino di sale .+ q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
- 750 g di acqua
- 150 g di quinoa bianca
- 2 uova
- 15 pomodorini ciliegia a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35min
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1h 30min
Polpette di quinoa e salmone (senza glutine)
1h 10min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1h 15min
Falafel di fave e ceci
40min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50min
Burger di pollo e quinoa
50min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50min
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4h 5 min
Burger di salmone e spinaci
35min
Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
2h 30 min