Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b per ungere
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo
- 3 zucchine a dadini (circa 5 mm)
- 300 g di funghi champignon a fette
- 1 cucchiaino di sale .+ q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
- 750 g di acqua
- 150 g di quinoa bianca
- 2 uova
- 15 pomodorini ciliegia a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di fagioli e feta
1h 35min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 godz. 40 min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1 godz. 30 min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 min
Mattonelle di miglio in salsa
45 min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1 godz.
Polpettine di funghi Shiitake con condimento di miso e tahini
1h 20min
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1 godz. 30 min
Mini burger di broccoletti e ceci
1h 35min
Tortino di lenticchie
50min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 min
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1 godz. 10 min