Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1086.2 kJ / 259.6 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 38.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50 Min
Vellutata di mais
20 min
Polenta al formaggio
1 Std.
Cirighet
30min
Zuppa di baita
45min
Polenta concia alla valdostana
1hod. 40min
Gnocchi di patate crude e pane
40 Min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1h 10min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Zuppa di latte
30min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1 Std. 15 Min
Risotto alla valdostana
35min