Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1086.2 kJ / 259.6 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 38.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30 min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1h 10min
Zuppa del pescatore
50 min
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50 min
Polenta ai porri
1h 5 min
Delizia di pollo al crescione
50 min
Zuppa di latte
30 min
Focaccia tirolese
3h 30 min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1h 30 min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50 min
Tapenade al tonno
10 min