Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1086.2 kJ / 259.6 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 38.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50 min
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Zuppa di baita
45 min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1h 10min
Zuppa di cipolle
1h
Galette des rois al burro
1 godz. 30 min
Puccia
1 godz. 30 min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 godz. 30 min
Zuppa di noci e sedano
35 min
Porri in crema delicata
35 min
Crema di fagioli borlotti
35 min