Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa nanbanzuke
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 200 g di acqua
-
½
cucchiaino di dashi in polvere
of ½ cucchiaino di dado per brodo di pesce - 100 g di aceto di riso
- 50 g di zucchero
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Salmone
- 500 g di acqua
- 600 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische a tocchetti (4 cm)
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di carote, pelate
- 20 g di zenzero fresco, pelato
- 1 peperoncino piccante fresco
- 100 g di cipolle a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1522.2 kJ / 363.9 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1u. 35min
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1sa 20 dk
Mousse all'avocado
15 min
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30 dk
Polpo agli agrumi
1sa
Insalata di scampi esotica in vasetto
30 dk
Gamberoni con avocado e yogurt
35 dk
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2 Std.
Marinatura all'ananas
20 dk
Pollo speziato alle arachidi
50min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
50min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 dk