Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 200 g di farina + q.b. per infarinare
- 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 150 g di ricotta scolata
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
Ripieno
- 30 g di Grana Padano a pezzi (3 cm)
-
50
g di scamorza (o provola) a pezzi
of 50 g di Taleggio a pezzi - 100 g di asparagi lessati e a pezzi 2-3 cm
- 100 g di ricotta scolata
- 3 uova (da 60 g circa)
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1645 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 24.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Strudel di verdure
2sa
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1hod. 40min
Crostata salata di spinaci
1h
Girandole di magro
1 godz. 5 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1hod. 40min
Strudel di lattuga e burrata
1sa 20 dk
Crostata di fiori e zucchine
1h 35min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1sa 20 dk
Quiche asparagi e bacon
1h 45 min
Quiche di salmone e porri
1h 25min