Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta di riso
- 100 g di Emmental a pezzi
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 750 g di acqua
- 5 g di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 200 g di riso basmati (cottura 10 minuti)
- 2 albumi
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 carota a listarelle sottili
- 1 zucchina a listarelle sottili
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Gratin di patate
50min
Gnocchi di grano saraceno all'erba cipollina (senza glutine)
2h 20min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 Std.
Quiche di patate e cipolle
55min
Quiche Lorraine (senza glutine)
2 Std.
Torta salata di pane
45min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50min
Riso in torta verde
1u. 30min
Quiche svuotafrigo
40min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1u. 30min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min