Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di origano secco
- 6 uova
- 1 cucchiaino di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 8 fette di mozzarella, scolata
- 4 fette di pomodoro fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verdure
25 min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45 dk
Petto di pollo con crema di zucchine
40 min
Muffin salati Sbrinz e verdure
35 min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1j 15 menit
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
1 Std. 30 Min
Muffin salati
1h
Tasca di vitello ripiena
1h 20min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 min
Tris di mousse con frollini integrali (vegan)
40 min
Risotto seitan e funghi
40 min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50min