Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 125 g di farina bianca tipo 0
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 35 g di acqua
Ripieno
-
20
g di mandorle sgusciate
of 20 g di pistacchi al naturale - 50 g di miele
- 50 g di burro
- 1 arancia, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di cipolla bianca in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di radicchio rosso di Chioggia, pulito e a listarelle
- 150 g di Asiago a fette (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 47.9 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata di zucca e spinaci
1 godz. 50 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 dk
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 godz.
Strudel verza e porri (vegan)
2 godz.
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 godz. 40 min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1h 20min
Torta di asparagi
1h 10min
Insalata di mele, finocchi, cavolo rosso e noci
10 dk
Rollè di radicchio
50 min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 godz. 40 min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 Std. 35 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min