Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mattonelle di miglio
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carote, pelate e a julienne
- 300 g di miglio, sciacquato e ben scolato
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Salsa
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 cucchiaini di salsa di soia
- 60 g di acqua
- 500 g di ricotta, scolata dal siero
Terminare la preparazione
- 1 mazzetto di rucola, lavata e asciugata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1289 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tabulè di quinoa
40 min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50 min
Mousse di miglio (senza glutine)
1h 10min
Insalata di quinoa, zucchine e seitan in vasetto
45 Min
Minestra di miglio e filetti di gallinella
40 min
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1h
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 Min
Insalata di miglio e tonno
55 min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50 min
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55 min