![Crocchette di fagioli e spinaci (vegan) Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9CE2F0B3-FB5C-463F-BC9C-5162075AD563/Derivates/0DB95CBE-AE72-439A-8863-4A18492B73E1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di ceci secchi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gherigli di noci
- 240 g di fagioli borlotti in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 200 g di spinaci baby freschi lessati e ben strizzati
- 20 g di lievito alimentare in scaglie
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cotolette di soia
35min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Svizzere vegan
1 Std.
Burger piselli e ricotta
35min
Polpette di soia
55 Min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 分钟
Polpette di fagioli e rosmarino
20 分钟
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 分钟
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Mini burger di broccoletti e ceci
1hod. 35min
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35min
Pasta frolla al farro (vegan)
2hod. 40min