Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di patate, pelate e a dadini
- 1 cipolla (circa 50 g) a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di foglie di lattuga verde, lavate e asciugate a listarelle
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
-
500
g di brodo di pollo
of 500 g di brodo vegetale - 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di pecorino grattugiato
- 8 crostini di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 Min
Vellutata di porri e radicchio
55 Min
Crema di carote all'arancia
30 Min
Crema di zucchine
30 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Vellutata di verza al vino bianco
50 Min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 Min
Vellutata d'inverno
50 Min
Crema di finocchi
35min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55 Min
Vellutata di funghi
50 Min
Vellutata di finocchi e carote
35min