![Verdure al curry Verdure al curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4C122B5B-9BA4-4EAC-9D5F-FF8541666F85/Derivates/1CB56778-3E17-4162-AF47-AA989BB93626.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 3 cucchiaini di sale
- 300 g di riso a chicco lungo
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 200 g di porro a fettine
- 400 g di zucchine a pezzi (3 cm)
- 200 g di melanzane a pezzi (3 cm)
- ½ peperone verde a pezzi (3 cm)
- ½ peperone rosso a pezzi (3 cm)
- 80 g di olio di oliva
- 300 g di cipolle a metà
- 4 spicchi di aglio
- 40 g di pomodori a metà
- 30 g di coriandolo fresco
- 100 g di vino bianco
- 200 g di latte di cocco
- 1 cucchiaio di curry in polvere
- ¼ di cucchiaino di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di anice in polvere
- 1 cucchiaino di cardamomo in polvere
- ½ cucchiaino di zucchero
- 30 g di farina di cocco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1721 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Involtini primavera vietnamiti
40 Min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 Std. 50 Min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Noodles con verdure al curry
35 Min
Pulao di gamberi
50min
Ramen (vegan)
1h 50min
Riso Kashmiri
30 Min
Riso basmati e ratatuia di melanzane
1 Std.
Lenticchie all'indiana
35 Min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30 Min