Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di porri a tochetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1500 g di acqua
- 20 g di sale grosso
- 300 g di farina di mais
- 10 g di farina tipo 0
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1560 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Risotto bianco con porri e mela
30 Min
Riso e porri
30 Min
Salsa fagioli e feta
10 min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 min
Paparot
1h 5min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Cipollata
1 Std.
Porri in crema delicata
35 Min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 Std. 10 Min
Vellutata di porri
40 Min