Vellutata di indivia belga e speck
TM6 TM5

Vellutata di indivia belga e speck

3.6 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g di indivia belga a pezzi
  • 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 400 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di speck a fettine
  • 150 g di panna (35% di grassi)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1058 kJ / 253 kcal
Eiwitten
9.8 g
Koolhydraten
11.9 g
Vetten
18.8 g
Vezels
2.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten