Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla in quarti
- 1 pezzettino di radice fresca di zenzero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carote viola, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 500 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
of 1 cucchiaino di sale - 60 g di stracchino
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 715 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di carote e pastinaca
50 min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Crema di carote e mandorle
40 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 min
Vellutata di coste
35 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di zucchine con feta
50 min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min