Compatibele versies
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 40 g di burro
- 350 g di asparagi bianchi puliti e a pezzi
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 4 fette di prosciutto crudo a listarelle (½ cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale
- pane abbrustolito senza glutine, q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 535 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porcini
50 min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 min
Crema di asparagi verdi
50 min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di funghi
50 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di asparagi
45 min
Vellutata di zucchine con feta
50 min