Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla bianca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di topinambur, a pezzi
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- tartufo nero fresco a scaglie q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 736.4 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Zuppa di cipolle
1 Std.
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Gazpacho
15min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 min
Vellutata di castagne con porcini
50 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Purè di sedano rapa
35 Min